luni, 23 martie 2009


Heineken si Sheineken


A fost o data ca niciodata un el si o ea.. In mod normal barbatul e la putere, si cum e el la putere s-a gandit el intr-o buna zi sa puna stampila si pe bere. De ce?Pentru ca berea contine alcool si cum alcoolul e pentru barbati (in mod normal) i-a dat numele de Heineken.
Femeia cand a vazut una ca asta s-a facut foc si para.De ce ?Pentru ca a descoperit si ea berea si berea continea alcool si era bun rau si ii lua femei durerile de cap atunci cand barbatul i le provoca si traind intr-un nou secol ,a vrut si ea sa fie mai cu mot, sa nu mai fie mereu in umbra.
Barbatul nici nu a vrut sa auda ca femeia sa fie si ea in fata ca el si s-a iscat un adevarat razboi intergalactic, mondial si supraneomenesc.
Ce s-a intamplat? =)) o sa aflati in episodul urmator.....

glumeam ... sa continuam
Pey .. unde am ramas? aaa da ... Si cum spuneam.. s-a iscat un adevara razboi pentru ca fameiavroia si ea numele pe sticla:)) [nu la tv..pe bere]

Dupa multe batalii ... femeia l-a amenintat pe barbat foarte urat si barbatul a cedat si psihic si fizic si moral in fata ei :D.
Asa a luat nastere numele pe sticla a noii beri blonde imbracata in verde : SHEineken
Fiind foarte multumita si foarte fericita femeia , l-a impacat si pe barbat si au trait fericiti pana la adanci batraneti !
Atentie !!!
Berea este foarte periculoasa in cantitati mari !Sa nu o agitati prea tare ! Risc de explozie !
Dar sa trecem peste.. Sa o savurati cu placere ! =))



Un comentariu: